1/6

Book din børne fotografering

Planlæg så vidt muligt fotograferingen, ud fra hvornår på dagen dit barn er mest frisk. Lad evt. barnet få en lur på vej til studiet. Små børn kan som oftest ikke være på så lang tid ad gangen og har derfor brug for flere pauser.

Det er en god ide altid at have lidt mad med til dit barn. Det kan også være en fordel at have lidt lokke mad med, hvis dit barn lige skal lidt igang før vi kan tage billederne.

Man er meget velkommen til at medbringe noget af barnets yndlingslegetøj, det kan dog være en fordel at lade dette være gemt væk, evt. i bilen eller i tasken, da det kan være svært at tage væk igen hvis vi også skal have billeder uden det.

 

Tøjvalg

Undgå stramtsiddende tøj op til fotograferingen, da dette kan give dumme mærker på huden. Undgå også tøj med voldsomme mønstre og print på, da dette kan give et forvirrende billede.

 

Tag meget gerne forskellige sæt tøj med. Jeg anbefaler at holde tøjet i lyse farver. Et eks. på et sæt kunne være nogle cowboybukser, bukser med seler eller en kjole/nederdel og en ensfarvet bluse til. Jeg fotograferer helst børn uden sokker, men det er altid en god ide alligevel at tænke over at give barnet nogle pæne på.

 

OBS: Jeg tager aldrig  billeder hvor man kan se barnets kønsdele, heller ikke selvom dette er et ønske af forældrene. 

I stedet kan vi benytte hårbånd, huer, slips, skørt og andre rekvisitter der kan understrege kønnet.