Camilla og Jacobs bryllup

Jeg var så heldig at få lov at være med da dette sindssygt smukke par skulle give deres ja til hinanden. En af de mest fantastiske ting ved at være fotograf er, netop at kunne forevige de vigtiste perioder i folk liv.

Bryllupper er noget helt særligt for mig at fotografere. Jeg elsker at være med på sidelinjen når skønne par fuldender deres kærlig, foran alle dem de holder af. Og bagefter glæder jeg mig helt enormt til at vise dem de evige minder fra deres store dag.

Det et samtidig også helt urtoligt spændende at se alle de forskellige måder hver enkelt par vælger at holde deres bryllup. Ikke to bryllupper er ens og som fotograf skal man være forberedt på lidt af hvert. Jeg som en meget følelsesladet person har til tider svært ved at holde øjenene tørre når kærligheden stråler frem på den måde.

Jeg har fået lov at vise billederne fra Camilla og Jacobs bryllup frem så her får I lov at se et lille udpluk.