top of page
DSC_9991-2.jpg

FAQ

Nedenfor ser I svar på de ofte stillede spørgsmål.

Hvornår skal jeg betale for fotograferingen og billederne?

Betaling skal altid ske ved fotograferingen, med mindre andet er aftalt.

Galleriet og billederne vil ikke blive fremsendt før betalingen er modtaget. Dette gælder både for fotograferinger i studiet og for fotograferinger på lokation såsom bryllupper osv.

Får jeg selv lov til at udvælge billederne?

 

Ja det gør du. Jeg sorterer i billederne fra fotograferingen og laver et online galleri med et stort udvalg af billeder som du kan kigge igennem derhjemme, og i ro og mag finde ud af hvilke du ønsker.

 

 

 

Hvor længe går der før jeg modtager linket til online galleriet?

 

Der går typisk 3-4 hverdage før du modtager en mail med link til online galleriet. Dog vil der gå ca 14 hverdage ved nyfødt fotografering og andre specielfotograferinger, da billederne her bliver redigeret først.

 

 

 

Hvordan får jeg de færdigredigerede billeder?

 

De bliver leveret via dropbox. Der kommer et link til dropbox i en mail til dig.

 

 

 

Jeg har ikke en dropbox, hvad gør jeg?

 

Det er intet problem at du aldrig har brugt dropbox før. Der kommer en mail til din mailadresse, med et link til dropbox mappen. Dette link klikker du på, følger det den skriver på skærmen, og vupti så er du inde ved billederne. Skulle der opstå problemer kontakter du mig bare.

 

 

 

Hvor længe går der før jeg modtager dropbox linket?

 

Der går typisk 14 dage efter jeg modtager din bestilling i online galleriet, før dropbox linket med dine færdige billeder kommer. Du modtager en mail så snart de er klar, så du bedes venligst ikke rykke for billederne inden for denne tidsramme. Skal billederne bruges hurtigt, giver du blot besked om dette.

 

 

 

Kan jeg selv vælge om billederne skal være i farve, sort/hvid eller andet?

 

Ja det kan du. Billederne ligger altid i online galleriet i både farve og sort/hvid. Du vælger derfor bare den version du bedst kan lide.

 

 

 

Hvad for noget tøj skal vi tage på?

 

Når du booker en tid, sender jeg dig mine gode råd til tøjvalg.

 

 

 

Må jeg tage mit barns eget legetøj med?

 

Ja det må du meget gerne. Dog kan det være en fordel at lade det ligge i bilen til at starte med hvis det er YNDLINGS legetøjet. Det kan være svært for barnet at undvære legetøjet hvis man først er startet med det, og nogle gange vil man måske gerne have billeder uden det også.

 

 

 

Må jeg tage mit kæledyr med?

 

Ja det må du gerne. Dog skal dette aftales på forhånd og du skal være opmærksom på at der er en merpris. Se under priser for merprisen.

 

 

 

Kan jeg betale med dankort hos dig?

 

Nej det kan du ikke. Der kan kun betales med kontanter og betaling skal ske lige efter fotograferingen.

 

 

Hvad hvis jeg bliver forhindret i at komme?

 

Ved afbud tidligere end 24 timer før aftalte tid, tillægges der ikke et gebyr. Ved afbud senere end 24 timer før aftalte tid tillægges der et gebyr på 50% af den aftalte fotograferings pris. Dette gælder også hvis man ikke dukker op.

 

 

 

 

Har du spørgsmål som ikke er besvaret ovenfor er du meget velkommen til at kontakte mig. Se under ''kontakt''.

bottom of page