top of page

INFO

Her kan I læse om informationer om bl.a. tøjvalg, de forskellige fotograferinger osv.

Til en nyfødt fotografering afsættes der 3 timers fotografering, og jeg anbefaler derfor at bestille en foreløbig tid allerede mens du er gravid. Den foreløbige tid sættes ca. en uge efter din termin, og efter du har født fastsætter vi så den endelige tid. Fordelen ved dette er at du er sikker på at jeg har tid til dig i kalenderen.

 

Baby skal helst være mellem 5-10 dage ved fotograferingen. Dette er for at sikre den tungeste søvn og derved få flest mulige forskellige billeder.

Nyfødte i denne alder har et helt særligt udtryk som ændrer sig allerede efter få uger. Derfor synes jeg personligt at det er en meget vigtig alder at få foreviget.

Når du booker tid til familiefotografering, må du meget gerne oplyse mig om der er mindre børn med, da jeg så kan forberede mig på hvilke opstillinger vi kan benytte.

 

Tøjvalg

Tøjvalget har stor betydning ved familie fotografering.

Jeg anbefaler at tage noget lyst tøj på til fotograferingen. Det kan feks. være cowboybukser med en lys bluse til, eller en kjole. Ved familie fotografering med mange mennesker er det en god ide at afstemme tøjet med hinanden, således at farverne I vælger at tage på matcher.

Undgå mønstre og print på tøjet da dette kan give et forstyrrende billede.

Klik her for at få inspiration til godt tøjvalg.

Planlæg så vidt muligt fotograferingen, ud fra hvornår på dagen dit barn er mest frisk. Lad evt. barnet få en lur på vej til studiet. Små børn kan som oftest ikke være på så lang tid ad gangen og har derfor brug for flere pauser.

Det er en god ide altid at have lidt mad med til dit barn. Det kan også være en fordel at have lidt lokke mad med, hvis dit barn lige skal lidt igang før vi kan tage billederne.

Man er meget velkommen til at medbringe noget af barnets yndlingslegetøj, det kan dog være en fordel at lade dette være gemt væk, evt. i bilen eller i tasken, da det kan være svært at tage væk igen hvis vi også skal have billeder uden det.

 

Tøjvalg

Undgå stramtsiddende tøj op til fotograferingen, da dette kan give dumme mærker på huden. Undgå også tøj med voldsomme mønstre og print på, da dette kan give et forvirrende billede.

 

Tag meget gerne forskellige sæt tøj med. Jeg anbefaler at holde tøjet i lyse farver. Et eks. på et sæt kunne være nogle cowboybukser, bukser med seler eller en kjole/nederdel og en ensfarvet bluse til. Jeg fotograferer helst børn uden sokker, men det er altid en god ide alligevel at tænke over at give barnet nogle pæne på.

 

OBS: Jeg tager aldrig  billeder hvor man kan se barnets kønsdele, heller ikke selvom dette er et ønske af forældrene. 

I stedet kan vi benytte hårbånd, huer, slips, skørt og andre rekvisitter der kan understrege kønnet.

Jeg anbefaler få taget gravid billeder i uge 32-36. Det bedste tidspunkt kan dog være meget individuelt. Nogle får meget hurtigt en stor og flot mave, mens andre er længere henne i graviditeten før den kommer.

Gør op med sig selv hvilke gravid billeder du ønsker sig. Søg inspiration her i galleriet, eller google dig frem. Er du kun til fuldtpåklædte billeder eller vil du også gerne have taget undertøjsbilleder eller måske nogle hvor man er helt bar?

 

Tøjvalg

Undgå stramtsiddende tøj op til fotograferingen, da dette kan give mærker på huden.

Som udgangspunkt skal det tøj du vælger at tage med, være noget du føler dig tilpas i. Jeg anbefaler at tage noget forskelligt med. Evt. et sæt med cowboybukser og en stramtsiddende top eller skjorte, og så en pæn kjole, evt. lidt i sommerkjole stilen. Dog skal du være obs på om den former maven flot. Lyse sandfarver er rigtig flot på billeder.

 

Undgå mønstre og print på tøjet da dette kan give et forstyrrende billede.

Ønsker du billeder kun iført undertøj så sørg for at tage et eller to sæt matchende undertøj med. Evt. et lyst og et mørkt.

Du kan med fordel smøre maven ind i lidt babyolie inden fotograferingen. Det giver en flot glans.

Husk at forevige din graviditet, så du kan nyde den i mange år fremover! Hæng billederne op på din væg, så du kan nyde dem igen og igen, og aldrig glemmer tiden mens jeres øjesten gemte sig derinde.Jeg anbefaler at billederne tages i uge 32-36, så book din fotografering i god tid.

Jeg foreviger denne fantastiske tid, med tidsløse, elegante og stemningsfyldte portrætter. Lad billederne af denne kortvarige unikke tid, pynte i jeres hjem eller glæde bedsteforældrene i mange år fremover.Nyfødt billederne tages mens dit barn er 5-12 dage gammel, så husk at booke din tid allerede mens du er gravid.

Jeg forsøger altid at skabe den bedste kemi med børnene og vurderer hurtigt om barnet er meget udadvendt eller mere genert. Alt efter barnets personlighed tilrettelægger jeg min tilgang til fotograferingen og barnet generelt.

Findes der noget bedre end familie? Jeg elsker at fange unikke øjeblikke, der afspejler lige netop jer og jeres familie. Forevig jeres lille familie, tag bedste forældrene med, tanterne eller nogle helt andre. Det er op til jer hvem der skal med til fotograferingen, og på de portrætter til væggene som I kan få glæde af i mange år ud i fremtiden.

bottom of page